Beth ya cose en la Red

Little Lia by Beth

Beth ya cose en la Red

Grafix Gestió Informàtica ha estat l’empresa encarregada de crear la nova botiga online per al nou projecte de la polifacètica Beth Rodergas, cantant i actriu que debuta ara com a dissenyadora amb ‘Little Lia‘, una marca de roba infantil feta a casa, cosida a mà i inspirada en la seva filla.

Littlelia.com, en funcionament des del passat 28 de gener, s’ha dissenyat de manera que no només serveixi d’aparador, sinó també de botiga online on poder comprar, comentar, compartir o simplement donar una ullada a la primera col · lecció de roba, accessoris i complements de ‘Little Lia’, la qual cosa t’animem a fer.

Per ara, pitets, mantetes i aguanta-pipes són els tres productes de llançament de la col · lecció que, classificats en les seves respectives categories, es poden adquirir. Per fer una comanda només cal registrar-se, afegir l’article en qüestió a la cistella de compra i seguir els ràpids i senzills passos a continuació perquè t’ho facin arribar a casa en qüestió de dies. Si tens un allotjament i estàs interessat en comercialitzar els productes de la Beth, també pots registrar com ‘botiga’ i fer la teva comanda.

El web també facilita l’accés al blog personal de la cantant , i si voleu ser els primers en futurs llançaments, que segur que seran molts i arribaran aviat, podeu seguir ‘Little Lia‘ a les principals xarxes socials: Facebook, Twitter o Pinterest.

Sin comentaris

Comentario: