El nuevo portal comercial de la Ametlla organiza un concurso fotográfico

Ametlla del Vallès

El nuevo portal comercial de la Ametlla organiza un concurso fotográfico

Ametlladelvalles.com, el nou portal comercial de l’Ametlla on s’hi podrà trobar informació i ofertes dels negocis i empreses del poble, ha organitzat en motiu del seu proper llançament el mes vinent, un concurs fotogràfic amb l’objectiu d’ il·lustrar l’essència del comerç al nostre poble.

Per participar, només cal enviar les vostres fotografies abans del dia 3 de Maig, data en que es tanca el registre,  a info@ametlladelvalles.com o bé pujar-les a través de l’espai habilitat al a la pàgina de Facebook.

 

Els autors de les 4 fotografies guanyadores podràn escollir, per ordre de classificació, entre els següents premis:

– Ratolí Laser Precision de Logitech (Grafix Gestió Informàtica)

– Vermut per a dos persones (Restaurant Minigolf)

– Flotadors per a nens (Aigua Confort Piscines)

– Menú cap de setmana: Pollastre a l’ast, safata mitjana de braves i all-i-oli (La Rostisseria)

A més, les fotografies guanyadores seran exposades a la pàgina principal del portal. Podeu trobar més informació referent a les bases legals del concurs en aquest  enllaç.

El Portal Ametlladelvalles.com, que estarà obert als ciutadans a partir del mes vinent, funcionarà com un aparador per als comerços del poble que s’hi registrin, els quals tindran dret a publicar ofertes i promocions segons l’acord al que hagin arribat amb la plataforma.

Hi haurà, en principi i encara pendent d’acabar de confirmar, diferents tipus de perfils: un perfil bàsic, gratuït i amb dret a descripció,dades de contacte, foto i logo del negoci; un perfil amb ofertes i un perfil destacat, que incorpora un banner a la pàgina principal i altres avantatges.

Sin comentaris

Comentario: